مشاوره سرمایه گذاری ،اقامت و مهاجرت به اتحادیه اروپا و کانادا

در این وبلاگ ما بهترین و کاربردی ترین مطالب در مورد مهاجرت، اقامت، تحصیل در اروپا و کانادا را برای شما گردآوری کرده ایم

مشاوره سرمایه گذاری ،اقامت و مهاجرت به اتحادیه اروپا و کانادا

در این وبلاگ ما بهترین و کاربردی ترین مطالب در مورد مهاجرت، اقامت، تحصیل در اروپا و کانادا را برای شما گردآوری کرده ایم

مشاوره سرمایه گذاری ،اقامت و مهاجرت به اتحادیه اروپا و کانادا

شرکت رابین هلدینگ به عنوان برترین موسسه مهاجرتی در ایران به شما تخصصی ترین مشاوره را در امر مهاجرت، سرمایه گذاری و اقامت در اتحادیه اروپا و کانادا به شما ارائه می نماید

  • ۰
  • ۰

 ثبت شرکت در کانادا

در وهله ی اول متقاضی ثبت شرکت در کانادا باید در مورد نوع کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را در این کشور دارد،تصمیم گیری کرده و سپس شرایط مرتبط با نیاز بازار، طرح تجاری یا توجیهی و موارد مورد نیاز را مورد بررسی قرار دهد.  سود دهی طرح تجاری، مبتکرانه بودن آن، مورد تایید بودن، محدودیت های دولتی و شرایط مورد نیاز برای راه اندازی آن از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و جهت تمدید ویزا و اخذ اقامت به آن توجه ویژه ای می شود.

پس از تصمیم گیری در این موارد ، متقاضی باید وارد مرحله ی انتخاب نام مناسب برای تجارت خود شود. انتخاب نام تجاری ،شرایط خاص خود را دارد مثلا نام انتخابی باید منحصر به فرد و غیر تکراری باشد، از نظر قانونی منعی ایجاد نکند، گمراه کننده نباشد و راحت تلفظ شود، کاملا نشان دهنده محصول یا خدمات فرد متقاضی باشد و اصل تناسب نام با نوع کسب و کار رعایت شده باشد.

انواع ساختارهای تجاری برای ثبت شرکت در کانادا

 ساختارهای تجارتی در کشور کانادا عبارتند از:

-مالکیت انحصاری( Sole Proprietorship) برای ثبت شرکت در کانادا

-مشارکت ( Partnership ) برای ثبت شرکت در کانادا

-شرکت سهامی ( Corporation) برای ثبت شرکت در کانادا

مالکیت انحصاری ( Sole Proprietorship ) برای ثبت شرکت در کانادا

در این ساختار تجاری که به اصطلاح Sole  نام دارد، فرد و تجارت یکی هستند و این بدین معنی است که فردی که تجارت را راه اندازی می کند مسؤولیت مدیریت، قراردادها، مسائل مالی و دیگر موارد مرتبط با تجارت را به عهده دارد. در این شرایط ،شخص باید همه ی اموال شخصی خود را به عنوان ضامنت واحد تجاری خود قرار دهد. چنانچه کسب و کار وی ضررده شده و یا به اصطلاح ورشکسته شود، تمامی اموال شخصی او به خطر خواهد افتاد.اگر این فرد فوت کند،کسب و کار او هم نابود خواهد شد و از بین می رود. ساختار کلی و روش کار در بیشتر استان های کانادا بسیار راحت است، به عنوان مثال در استان انتاریو از طریق وب سایتService Ontario   میتوان این گونه واحدهای تجاری را به ثبت رساند. اگر نام کسب و کار  و نام قانونی فرد صد در صد یکی باشد ثبت این واحد تجاری برای شما کاملا رایگان انجام خواهد شد ولی اگر نام آن با نام فرد فرق داشته باشد، باید مبلغی را  جهت ثبت تجارت هزینه کرد (در انتاریو 60 دلار برای پنج سال). معمولا نام این نوع کسب و کارها با نام قانونی فرد یکی نیست و فرد دیگری می تواند نام تجاری شما را برای خودش انتخاب کند مگر این که برایش نام تجاری خود  Trade Mark ثبت کرده باشید .بسیاری از افراد خوداشتغال از این راه فعالیت می کنند. بسته به نوع کسب و کاری که انتخاب می کنید ممکن است به دریافت انواع مجوزها نیاز پیدا کنید.

مزایا ثبت شرکت در کانادا :

-ساختار آن ساده و ثبت و اداره ی آن راحت است.

-هزینه های سالانه حسابداری و ثبت در آن بسیار پایین است.

-صاحب شرکت ،مسئول گرفتن تصمیمات بزرگ برای آن است.

-همه ی سود شرکت به صاحب شرکت می رسد.

معایب ثبت شرکت در کانادا :

-این نوع شرکت ها هر 5 سال یکبار نیاز به تمدید مجدد دارند.

-در صورت فوت صاحب شرکت، شرکت منحل شده و عملا از بین می رود.

-نام تجاری آن حفاظت شده نیست.

-در صورت ضرر شرکت و یا ورشکستگی، دارایی های شخصی صاحب شرکت در معرض خطر قرار خواهد گرفت.

ثبت شرکت در کانادا ثبت 

مشارکت ( Partnership ) برای ثبت شرکت در کانادا

ساختار تجاری مشارکت ( Partnership )بسیار شبیه به مالکیت انحصاری ( Sole Proprietorship ) می باشد ولی با این تفاوت که به جای یک نفر، دو یا چند شریک مالکیت و مسئولیت آن واحد تجاری را عهده دار هستند.در این نوع شرکت ها، همه شریکان صد در صد اموال شخصی خود را در ضمانت شرکت قرار می دهند و در صورت ضررده شدن و یا ورشکستگی ممکن است تمام اموال خود را از دست بدهند. هزینه های راه اندازی این شرکت ها به صورت مساوی بین شرکا تقسیم می شود.در تصمیمات مهم به صورت مشارکتی گرفته می شود و در صورت عدم موافقت حتی یکی از شرکا در برخی تصمیمات، کل شرکت با مشکل رو به رو خواهد شد.

مزایا:

-راه اندازی این نوع شرکت ها  بسیار راحت و ارزان است.

-هزینه های راه اندازی بطور مساوی بین شرکا تقسیم می شود.

-از مزایای مالیاتی بهره مند خواهند شد.

معایب:

-در صورت ضررده شدن شرکت، ضررها و بدهی ها کل شرکا و اموال شخصی آنها را به خطر خواهد انداخت.

-ممکن است در اداره شرکت مابین شرکا مشکلی ایجاد شود.

-تصمیمات مهم باید به صورت شراکتی گرفته شود و در صورت عدم موافقت یک شریک، مشکلاتی به وجود خواهد آمد.

شرکت سهامی ( Corporation)

غالبا شرکت های تجاری در کشور کانادا به صورت شرکت های سهامی هستند و می توانند یک مالک یا چند مالک داشته باشند. یکی از معایب این نوع شرکت ها، هزینه های بالای راه اندازی آن است.بسیار منطقی است که برای راه اندازی این نوع شرکت ها از یک وکیل رسمی و یک حسابدار قابل اعتماد کمک بگیرید. این افراد هم معمولا منابع ارزشمند شرکت بشمار می روند و باید برای ثبت شرکت خود هزاران دلار هزینه کنید. ولی در کل این ساختار تجاری، علی رغم پیچیدگی ها و هزینه های بالای آن، بهترین روش کسب و کار قلمداد می شود و مهم ترین دلیل آن این است که مسئولیت های مالی مگر در شرایط خاص، تنها به شرکت محدود می شود.

مزایا:

-مسئولیت سهام داران محدود بوده و بدهی های شرکت در آینده ، اموال شخصی آنها را به خطر نمی اندازد.

-مالکیت شرکت قابل انتقال است.

-این نوع شرکت ها همیشگی بوده و نیازی به تجدید نخواهد داشت.

-در صورت فوت سهامدار،مالکیت از بین نمی رود.

-نام تجارت کاملا محافظت شده است.

-از مزایای مالیاتی مختلفی بهره مند خواهد شد.

-در این نوع شرکت ها ، جمع آوری سرمایه جهت اداره ی آن راحت تر است.

معایب:

-هزینه های راه اندازی آن به نسبت بقیه ی شرکت ها بالاتر است.

-هزینه های جانبی بیشتری مانند هزینه های ثبت مدارک و حسابداری سالانه دارد.

-در این نوع شرکت مسائلی از قبیل مجادله بین مدیران و سهامداران وجود دارد.

-مدیران این شرکت باید حتما یا اقامت دائم کانادا را داشته باشند و یا شهروند این کشور باشند.

در حالت کلی شرکت ها در کانادا ممکن است به شیوه های مختلفی ثبت شوند ولی مهم ترین تقسیم بندی در این گروه محدوده ی ثبت شرکت است که می تواند به صورت استانی Provincialو یا فدرال Federal باشد. ثبت شرکت به صورت فدرال بسیار گران و پر هزینه بوده و تنها در صورتی باید شرکتی به صورت فدرال ثبت گردد که گستردگی کسب و کار، این موضوع را توجیه کند. همچنین شرکت ها ممکن است خصوصی و با مالکیت داخلی باشند (یعنی سهم کنترل کننده شرکت در اختیار افراد ساکن کانادا باشد) که در اصطلاح CCPC مخفف Canadian-Controlled Private Corporation نامیده می شود. بعضی از  شرکت ها سهامی عامPublic Corporation  هستند یعنی سهام آنها در بازارهای بورس معامله می شود.

ثبت عنوان شرکت در ایالت های کشور کانادا عبارت است از:

ثبت عنوان شرکت در ایالت آلبرتا

اگر متقاضی ثبت شرکت در کانادا، تنها مالک شرکت باشد و یا به صورت مشارکتی (مشارکت محدود یا مشارکت با مسئولیت محدود) در شرکت فعالیت کند ثبت عنوان شرکت ضروری می باشد. برای ثبت شرکت در ایالت آلبرتا کانادا نیازی به تکمیل فرم نیست و تمام جزئیات ثبت شرکت به صورت مستقیم وارد سیستم کامپیوتری ثبت شرکت (CORES) می گردد.

ثبت عنوان شرکت در ایالت بریتیش کلمبیا

متقاضی ثبت شرکت در ایالت بریتیش کلمبیا باید فرم درخواست عنوان شرکت را از دفتر نمایندگی دولت محلی و یا از وب سایت ثبت شرکت به صورت آنلاین تهیه نموده و آن را تکمیل کند.

 ثبت عنوان شرکت در ایالت آنتاریو

متقاضی ثبت شرکت در ایالت انتاریو کانادا بایستی عنوان شرکت را در دفتر عمومی شعبه شرکت ها با پست یا به صورت شخصی به ثبت برساند. فرم ثبت عنوان شرکت توسط همه ی ارائه دهندگان خدمات تحت قرارداد با وزارت امور خارجه و یا خدمات مصرف کنندگان قابل تکمیل می باشد.

ثبت عنوان شرکت در ایالت نووا اسکوشیا

عنوان شرکت باید توسط متقاضی به سایت ثبت شرکت نوا اسکوشیا به صورت آنلاین یا با استفاده از دیگر روش ها ارسال شده و این عنوان رزرو شود.

ثبت عنوان شرکت در ایالت کبک

باید فرم ثبت عنوان شرکت برای دفتر ثبت شرکت ها (REQ) به زبان انگلیسی یا فرانسه تکمیل شده و به مونترال یا کبک ارسال گردد.

در صورت انتخاب نام تجاری و تعیین نوع کسب و کار خود در فدرال (استانی یا منطقه ای) و مالکیت فردی و مشارکتی، فرد می تواند شرکت خود را در کانادا ثبت کند. مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت، امکان ثبت شرکت به صورت اشتراکی را به مهاجرین نداده و شخص اصلی باید مالکیت شرکت را بر عهده گیرد.پس از احراز مالکیت، فرد می تواند برای شماره ی کسب و کار خود، حساب مالیات بر درآمد و مجوز های مربوطه اقدامات لازم را انجام دهد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی